Ben je onlangs doorverwezen naar yogales? Overweeg je zelf te starten met yoga? Wil je je beoefening weer oppakken of zoek je inspiratie voor je thuisbeoefening? Wil je leren voelen waar je eigen veerkracht zit en hoe je ontspanning vanuit yogatradities kunt ‘regelen’?
Dan is yoga in de bovenzaal van bezoekerscentrum de Molshoop met uitzicht op het groen Natuurpark Blokweer in Blokker (Hoorn) misschien iets voor jou.

Even tot jezelf komen, je gezondheid verzorgen, gaat verrassend gemakkelijk in een groene omgeving. De kleur alleen al kalmeert de zintuigen stelt onderzoek vast. De kalmte van de natuur vervolgens helpt je op weg je eigen kalmte toe te laten.

Er zijn dekens, meditatiekussens en er is voldoende kleedruimte aanwezig. Neem wel je eigen yogamatje mee. Lukt dat echt niet, geef dit dan alsjeblieft aan bij je reservering.

ZONDAGOCHTENDEN

Je kunt op een aantal zondagochtenden in 2019 meedoen met BAMBOEYOGA en voelen wat jouw natuur op dat moment nodig heeft, en toelaat. De zondagochtendbijeenkomsten zijn los te boeken.
Aansluitend is MAKS’ Biomarkt op hetzelfde terrein. Een mooie gelegenheid om de verzorging van lichaam en geest te combineren met je duurzame boodschappen.
Meer over data en aanmelding vind je onder Yogalessen

WEKELIJKS

Vanaf september 2019 is er een door de weekse ochtendles op een maandag of woensdagochtend. Als je hiervoor interesse hebt, kun je je het beste inschrijven voor de nieuwsupdate met een mail naar bamboeyoga@gmail.com
Meer over data en aanmelding vind je onder Yogalessen

HATHA YOGA

De basis van de BAMBOEYOGA ligt in de hatha yogatraditie. Hierin krijgt de nauwe relatie tussen adem en beweging alle aandacht. Door gerichte instructies krijgen de yogaleerlingen ruimte om hun eigen ademritme te observeren en voelen. Statische en dynamische houdingen zijn afwisselend en de les sluit altijd met een eindontspanning. Er is thee na afloop.

OP 30 JUNI DE GROTE BIOMARKT: DE BLOKWEER JAARMARKT
Aansluitend aan de zondagochtendyogalessen is MAKS’ Biomarkt voor je duurzame boodschappen. (van maart tot en met november elke laatste zondag van de maand).
Op zondag 30 juni is dat de grootste – de jaarlijkse Blokweermarkt – met zeker 20 kramen. De Blokweermarkt is er dit jaar voor de 11e keer. Kijk voor details hier: www.mak-blokweer.nl/agenda