Ben je onlangs doorverwezen naar yogales? Overweeg je te beginnen met yoga? Wil je je yoga weer oppakken of zoek je inspiratie voor je thuisbeoefening? Wil je leren voelen waar je veerkracht zit en hoe ontspanning vanuit yoga is te regelen?
Je wilt de regelmaat van één yogales in de maand? Bijvoorbeeld omdat je werkrooster al onregelmatig genoeg is? Ook als je verdieping zoekt van je thuisbeoefening.
Dan is yoga van BAMBOEYOGA misschien iets voor jou.

Ervaringen: 

Zij, regelmatige les- en thuisbeoefenaar:
“Wonderbaar. Mijn rugpijn is weg. Yoga is goed voor de mens.”

Hij, eerste leservaring met yoga: “Een goed begin van mijn zondag. Op een mooie locatie.”

Zij, thuisbeoefenaar: “En daarna het lekkerste brood van Hoorn halen op de markt.”

Zij, deed lang geleden yoga voor het laatst: “Ik heb erg genoten van de les.”

Zij, ervaren met yoga: “Mireille heeft een prettige stem en een rustige energie en uitleg.”

Zij, thuisbeoefenaar: “Een echte yogales die mijn kennis aanvul en inspireert voor thuis. Ik voel alles net iets meer en bewuster en daarmee ook wat ik eigenlijk wel kan.”

Hij, eerste yogaervaring: “Dit is echt iets voor mij. Vooral ook op deze locatie.”

Zij, enige ervaring: “Ik kom juist graag in zo’n niet-yogazaal.”

Zij, thuisbeoefenaarster: “Het uitzicht vanuit de zaal hielp mij goed bij aanwezig te blijven met mijn aandacht.”

Even tot jezelf komen, je gezondheid verzorgen, gaat verrassend gemakkelijk in een groene omgeving. De kleur alleen al kalmeert de zintuigen stelt onderzoek vast. Een kalmte die je op weg helpt je eigen kalmte toe te laten.

Er zijn dekens, meditatiekussens en er is voldoende kleedruimte aanwezig. Neem wel je eigen yogamatje mee. Lukt dat echt niet, geef dit dan alsjeblieft aan bij je reservering.

MAANDELIJKS OP ZONDAGOCHTEND … 

Je kunt op een aantal zondagochtenden in 2019 meedoen met BAMBOEYOGA en voelen wat jouw natuur op dat moment nodig heeft, en toelaat. De zondagochtendbijeenkomsten zijn los te boeken.
Aansluitend is MAKS’ Biomarkt op hetzelfde terrein. Een mooie gelegenheid om de verzorging van lichaam en geest te combineren met je duurzame boodschappen.
Meer over data en aanmelding vind je onder Yogalessen

…. EN WEKELIJKS OP MAANDAG 

Vanaf maandag 26 augustus 2019 is er door de weeks maandagyoga van 09.15 – 10.30 uur. Als je hiervoor interesse hebt, geef je die aan met een mail naar bamboeyoga@gmail.com of bel met 06 41 393 488. 

HATHA YOGA

De basis van de BAMBOEYOGA ligt in de hatha yogatraditie. Hierin krijgt de relatie tussen adem en beweging alle aandacht. Door gerichte instructies krijgen de yogaleerlingen ruimte om hun eigen ademritme te observeren en voelen. Statische en dynamische houdingen zijn afwisselend en de les sluit altijd met een eindontspanning. Na afloop is er thee.

MAKS’s BIOMARKT
Aansluitend aan de zondagochtendyogalessen is op hetzelfde terrein als de Molshoop MAKS’ Biomarkt waar je van maart tot en met november elke laatste zondag van de maand je duurzame boodschappen kunt doen.
Kijk voor details hier: www.mak-blokweer.nl/agenda