ENTHOUSIAST GEWORDEN EN WIL JE JE AANMELDEN?

Klik op de paarse knop hieronder of hiernaast. Betalingen gaan per Tikkie. (via je telefoon). Als dit niet kan, kun je dat aangeven bij je aanmelding en regelen we een bankoverboeking. Je deelname is bevestigd na betaling van het lesgeld.

Inschrijven

TARIEVEN BAMBOEYOGA

1. Een demonstratieles/yogaproeverij is 10 euro en 5 euro voor kinderen. In een demonstratieles krijg je een proeverij aangeboden van yoga voor volwassenen en yoga met je (klein)kind (vanaf 8 jaar).
Demonstratielessen zijn er enkele keren per jaar, op een zondagnamiddag.

2. De yogales voor Familieduo’s op zaterdag (vier keer per jaar, deelnemen als ouder-kindduo, kind vanaf 7 jaar) van anderhalf uur is 20 euro tot en met de dinsdag middernacht ervoor en 23,50 tot en met de donderdag middernacht ervoor. 

Betalingen gaan per Tikkie of bankoverboeking naar rekeningnummer NL05 INGB 0749440457 ten name van M.Struik, Hoorn.

Alle tarieven zijn inclusief btw.

DE SPORT- EN CULTUURPAS VAN DE GEMEENTE HOORN

Je kunt de sport- en cultuurpas gebruiken als je geldige strippen kunt overhandigen aan BAMBOEYOGA. 
Hoeveel strippen per les? 
> Een yogales voor Familieduo’s is 1×5 euro aan waarde van de strip voor een kind en 2×5 aan waarde voor de volwassene van het ouderkindduo.
> Een maandelijkse les in de Molshoop kan voor 2×5 euro aan waarde.
> Een wekelijkse volwassenyoga ook 2×5 euro aan waarde.

SCHOLIEREN/STUDENTENVOORDEEL

School/studievoordeel is er voor iedereen van 17 jaar of ouder als je  wekelijks naar yogales komt én schoolgaand is, aansluitend vervolgonderwijs gaat doen. Ook kun je hiervan gebruik maken als je  beroepsonderwijs of hoger onderwijs volgt (mbo/hbo/universiteit).
Op vertoon van de school/collegekaart kun je gebruik maken van een tarief dat 10% lager is.

DANALEERLING

Een Danaleerling is een yogaleerling die de les achteraf waardeert naar zijn/haar financiële draagkracht van dat moment. Heb je interesse in een plek als Danaleerling? Lees dan de algemene voorwaarden op deze website en meld je aan.

Algemene voorwaarden Bamboeyoga

Bekijk hier de algemene voorwaarden (opent in een nieuw venster)

BAMBOE | NIEUWSBRIEF

Wil je bijblijven over de laatste ontwikkelingen omdat je interesse hebt in  yoga en in yoga samen met je gezin? Vul dan het contactformulier in op deze site met je naam, adres telefoonnummer en leeftijd(en) kind(eren). Ik houd je op de hoogte in mijn volgende nieuwsbrieven. Volg Bamboe op Facebook (bamboeyoga).

HOE DOE JE YOGA? 

Yoga doe je in gemakkelijke kleding en is fijn op blote voeten. Neem je eigen matje mee, behalve voor yoga voor Familieduo’s, dan zijn matjes aanwezig. (Als je graag je eigen matje meeneemt kan dat natuurlijk).

Voor yoga hoef je niet lenig te zijn, en heel sterk ook al niet! In de lessen ontdek je vanzelf wat je lijf graag doet en wat het kan. En merk je of jij juist wat leniger ervan wordt of wat sterker. Maar plezier in het ontdekken hiervan staat voorop!

De effecten van Yoga voor volwassenen en voor kinderen
– maakt je lichaam sterk en soepel precies zoals goed is voor jou.
– geeft je een mooie houding en leert je wat jouw mooiste houding is.
– verbetert je concentratie zodat jij scherp blijft, ook in onrustige tijden.
– leert je dieper en gemakkelijker te ontspannen.
– leert je te vertrouwen op je zelf en de ander.
– laat je ontdekken dat fantasie mag bestaan.
– laat je ervaren dat yoga en spelen met je aandacht eigenlijk plezier maken heet…:))

BAMBOE | LESLOCATIES

FAMILIES EN JONGEREN | yoga voor jeugd en Familieduo’s (ouders, met kinderen en jongeren tot 18 jaar) is in studio YOGANINA, Oude Veiling 1c. Zwaag (parkeren gratis).

VOLWASSENEN | yoga voor iedereen vanaf 17 jaar is in het bezoekerscentrum van Natuurpark Blokweer – de Molshoop – Kloosterhout 1 in Blokker (parkeren gratis).

BEREIKBAARHEID Studio YOGANINA

Als je met de auto komt: bezoekers van YOGANINA kunnen de auto gratis parkeren bij de studio of in de vakken op het grote parkeerterrein aan de overkant.