Doe mee, voel mee, ontspan mee in de Familieyogales.

YOGA VOOR FAMILIEDUO’S zaterdag  2 november 2019 16.00 -17.30 uur 
Locatie: YOGANINA, Oude Veiling 1c, Zwaag/Hoorn
Let op maximaal plaats voor 8 duo’s, minimaal 4 duo’s.
Yoga voor familieduo’s is 4x per jaar | de andere 3 zaterdagen zijn 25 januari, 4 april en 6 juni 2020

INFO | Wie de yoga voor FAMILIEDUO’S bij BAMBOE kent, kent de heerlijke ontspanning die yoga met je kind in gang zet. Voor even zijn de vaders geen vaders, de kinderen geen kinderen en de moeders geen moeders. (Of geen opa’s, oma’s, tante’s, kleinkinderen, neefjes, nichtjes want die zijn natuurlijk ook welkom!)
In welke familiesamenstelling je ook komt: even is iedereen yogi of yogini. En dan ben je eigenlijk niet te vergelijken met welke andere activiteit je ook doet.

Mireille neemt je vanaf die eerste minuut mee naar het yogafeest van bewegen en ontspannen. In de organische les die volgt, is volop ruimte voor je eigen beleving én voor samen delen. Want als je samen gaat vliegen, skiën, fietsen, bootje varen in de yogales heb je elkaar echt even nodig, op een zachte manier. Bouw je aan vertrouwen en geduld met elkaar. Leer je je openstellen voor elkaar. En aan het eind van ‘class’ leer samen relaxen in yogastijl.

OPGEVEN & INFORMATIE | Je schrijft je in als duo, dat is: een volwassene met een kind tussen de 7-18 jaar via bamboeyoga@gmail.com. Graag daarin doorgeven: jullie beide namen, leeftijden, adres, e-mail-adres en je telefoonnummer (ook voor het Tikkie).
En als oudere broer/zus met je jongere broer/zus ben je ook welkom!
Deelname is tot 4 dagen van tevoren 19,50 inclusief gebruik van yogamaterialen, kopje thee; daarna 22,50.