Doe mee, voel mee, ontspan mee in de Familieyogales. Schrijf je in voor de BAMBOE nieuwsbrief via de website of met een mail aan bamboeyoga@gmail.com, dan ben je altijd op tijd op de hoogte van de lesdata.

INFO |
Beleef het yogafeest van bewegen en ontspannen en vlieg zonder vleugels, rijd zonder wielen, vaar zonder bootje. In een yogales voor ouders en kinderen doe je dat samen: we zeggen gewoon tegen elkaar dat je vertrekt en, net als in het echt, pakken we onze spullen in. We trekken onze reiskleren aan, rijden met een bus, vliegen met een vliegtuig of slepen onszelf met de skilift omhoog en roetsjen naar beneden. En dat allemaal in iets meer dan een uurtje. Onderweg hebben we bijzondere ontmoetingen, bijvoorbeeld met interessante dieren die ons hun kracht laten zien. Het is grappig om ze na te doen. En zo maken we van onszelf avonturiers, die elke reis beginnen met een nieuwsgierig hoofd. Eigenlijk net als wanneer je in het echt op vakantie gaat.
En aan het eind van de reis, eeeeeh…: les, lekker samen relaxen. Dat is weer eens een heel andere manier om het weekend te vieren.