BAMBOE | Nieuwsbrief  

Wil je bijblijven over de laatste kinderyoga-ontwikkelingen in Hoorn en omgeving? Vul dan het contactformulier in op deze site met je naam, adres telefoonnummer en leeftijd(en) kind(eren). Ik houd je op de hoogte in mijn volgende nieuwsbrieven. Volg Bamboe op Facebook (bamboe yoga voor de jeugd) voor de voorpret!

BAMBOE | Leslocatie

Studio Yoganina, De Oude Veiling 1c in Zwaag.
– vrijdag 16.00 – 17.00 uur yoga voor 6-12 jaar.
– dinsdag om de week: 17.00-18.15 uur tieneryoga (voor wie naar de middelbare school gaat. Eerder is mogelijk, gaat in overleg).
– Familieyoga (ca) elke 5 weken, op een zondag van 10.00-11.30 uur. Kijk bij ‘Lessen’ voor actuele data.
– aandachttrainingen in overleg. Ik kan jou meerdere voemen aanbieden: leeftijdsgebonden groepstraining particulier of privé in de yogazaal en klassikaal op school.

Lesgeld en tarieven trainingen

Proeflessen (behalve workshops zoals Familieyoga): 5 euro – of tarief dat is vermeld bij de lesinformatie. Je ontvangt dit bedrag retour bij inschrijving.
Kinderyoga – Yoga, verhalen en pret! – 13 lessen (start najaar en voorjaar) – 97,50 euro.
Tieneryoga – Liefde voor lichaam en geest –  (kan wisselend lesblok zijn – e.e.a. in overleg, richttarief is 8 lessen 70 euro.)
Familieyoga (per ouderkindduo) 17,50 euro per keer;
Examenyoga – 6 lessen – 57,50 euro. (actuele data op Lessenpagina).
Aandachttraining – afhankelijk van de vraag die je hebt kan dit in tijd verschillen, daarom staat hier: tarief in overleg. Bel 06 – 41 393 488 of mail bamboeyoga@gmail.com

Overboekingen graag op rekeningnummer NL05 INGB 0749440457 ten name van M.Struik, Hoorn.

Scholen
Tarieven in overleg voor scholen en groepen. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden door: aan te vragen met het contactformulier op deze website of bel met 06 – 413 93 488.

Privetraining
Dit kan bv. wanneer uit de intake blijkt dat privétraining gewenst is of omdat er bijvoorbeeld tijdsdruk is. Tarief in overleg. Als gewenst is het ook mogelijk je kind een aantal priveyogalessen te laten volgen, voordat hij of zij instroomt in een groep.

Voor scholen, groepen, gelden andere tarieven op maat. Informeer er vrijblijvend naar in een persoonlijk gesprek met Mireille Struik. Dit kan aangevraagd het contactformulier van deze website of telefonisch op 06 – 413 93 488.

Data
Kijk op de pagina ‘Lessen’ voor proeflessen, kennismakingsworkshops en startdata van lessen yoga een aandachttrainingen voor kinderen en tieners.

Aanmelding en betaling

Je meldt je HIER aan via het inschrijfformulier.
Betaling verloop via het online systeem van Momoyoga waar je je eerst inschrijft.


Hoe doe je yoga? 

Yoga doe je in gemakkelijke kleding en is fijn op blote voeten. Matjes zijn aanwezig. Als je graag je eigen matje meeneemt kan dat natuurlijk. Lenig zijn is niet nodig, heel sterk zijn ook niet. In de lessen ontdek je vanzelf wat je lijf graag doet en wat het kan.

Bamboe yoga en/of aandachttraining:
– je maakt je lichaam sterk en soepel.
– je werkt aan een mooie houding en leert wat dat is.
– je verbetert je concentratie en blijft scherp in onrustige tijden.
– je ontspant gemakkelijker omdat je de technieken kent.
– je leert te vertrouwen op je zelf en de ander.
– je ontdekt dat fantasie mag bestaan.
– je ervaart dat yoga en je aandacht gebruiken plezier maken is.