Kinderyoga

picture3.jpg

Bamboeyoga verzorgt naast aandachttraining voor kinderen van 6 tot 19 jaar, tieneryoga en familieyoga, speelse, afwisselende yogalessen voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Alle activiteiten zijn mogelijk in Zwaag, Hoorn en Purmerend.  Onder Lessen vind je alle info over data!

Kinderyoga - Ga mee op reis

Vliegen zonder vleugels, rijden zonder wielen, varen zonder bootje. Hoe kan dat? In een yogales speciaal voor kinderen: we zeggen gewoon tegen elkaar dat we vertrekken en pakken, net als in het echt, onze spullen in. We trekken onze reiskleren aan, stappen in de boot, zwemmen in de zee, vliegen met een vliegtuig. En dat allemaal in een uurtje! We ontmoeten interessante dieren die ons hun kracht laten zien. Grappig om ze na te doen! 

Iedere les ondernemen we een nieuwe reis vanaf ons yogamatje, en iedere les ontdekken we weer dingen we nog niet konden of kenden. Of we oefenen met wat we lastig vinden. En zo maken we van onszelf echte avonturiers, die elk avontuur beignnen met een nieuwsgierig hoofd! Net als in het echt. En aan het eind van elke reis, eeeeeh les, relax!   

Tot ziens bij kinderyoga!

Kinderyoga, iets voor jouw kind? (of een keertje samen!)

Kinderyoga is speciaal voor kinderen. Natuurlijk zijn ouders ook nieuwsgierig, en daarom is er ook yoga voor ouder en kind bij Bamboe! Opgeven als duo (1 volwassene, 1 kind). Iedere vijf weken op zondagochtend zijn er extra lange verwenlessen yoga voor ouder en kind. Lees data en meer info onder LESSEN op deze BAMBOE website. In 2017 nog op zondag 17 december in het nieuwe jaar op 21 januari, 18 februari, 25 maart. 

Kinderyoga geeft jouw kind...

Bamboeyogalessen op een rijtje:

- maken je lichaam sterk en soepel.
- helpen je aan een mooie houding en leren je wat dat is.
- verbeteren je concentratie en je leerts scherp blijven in onrustige tijden.
- leren je gemakkelijker ontspannen omdat je de technieken kent.
- leren je te vertrouwen op je zelf en de ander door je avontuurlijke geest te prikkelen.
- laten je ontdekken dat fantasie mag bestaan.
- laten je ervaren hoe je in je lichaam kan duiken... en veel plezier kan maken!  

Kinderyoga biedt kinderen een plek om hun balans te vinden, door hoofd en lijf-oefeningen. Door een vaste lesopbouw van warming-up, yogahoudingen oefenen, spel, mediatie en ontspanning leren ze hun eigen kracht, hun eigen grenzen en hun eigen rustpunt te ontdekken. Positieve ervaringen die kinderen vaak meenemen naar het dagelijks leven. Zo kan kinderyoga een gevoel van welbevinden verstevigen, concentratie verbeteren en je kind leren meer vriendelijkheid voor zichzelf op te brengen. 

Kinderyoga is een avontuur. Laat je kind mee op reis gaan. Lees meer bij praktische informatie en bij lessen of meld je aan.