Doe mee, voel mee, ontspan mee in de Familieyogales, een keer in de maand in de Motoriekboetiek van Bamboeyoga. Bij 6 ingeschreven duo’s kunnen we starten.
Voor het najaar van 2018 staat nog de volgende (los te boeken) zondag gepland
16 december van 15.30-17.15 uur. 
Schrijf je in voor de BAMBOE nieuwsbrief, dan ben je altijd op tijd op de hoogte van de lesdata in 2019.

INFO |
Vliegen zonder vleugels, rijden zonder wielen, varen zonder bootje. Hoe doe je dat in de Motoriekboetiek? In een yogales voor ouders en kinderen doe je dat samen: we zeggen gewoon tegen elkaar dat we vertrekken en, net als in het echt, pakken we onze spullen in. We trekken onze reiskleren aan, rijden met een bus, vliegen met een vliegtuig of slepen onszelf met de skilift omhoog en roetsjen naar beneden. En dat in iets meer dan een uurtje! Onderweg hebben we bijzondere ontmoetingen, bijvoorbeeld met interessante dieren die ons hun kracht laten zien. Het is grappig om ze na te doen en zo hun kracht ook te voelen. We maken van onszelf avonturiers, die elke reis beginnen met een nieuwsgierig hoofd! Net als in het echt.
En aan het eind van de reis, eeeeeh les vol kwaliteitstijd en liefdevolle aandacht voor elkaar: lekker samen relaxen. En een dikke knuffel van Sjakkie Chakra bij het wakkerworden. Dat is weer eens een heel andere manier om het weekend te vieren.